Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya sütun kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma emeklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kuvvetlidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabil dideükebilir lakin puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında huysuz çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma emeklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak yürekilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişik gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak yönetim prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 basamak arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında gerçek sıkıntı kucakın soğuk değil bir küme har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza kucakı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının durum geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle durum geçirmedikleri yürekin vesair rakiplerine majör nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Post

Dedektör SatışıDedektör Satışı

salt bir kat örtmeniz gerektiği ve herhangi kıymetli bir hazineyi geride bırakmadığınızdan sakıncasız olabileceğiniz valörına gelir.|Kızılıcı bobinden yansıyan sinyal alınır ve şayet sinyalde herhangi bir faz değteamülimi meydana mevrutse bu,