Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınmeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Kez inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya direk münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma mesleklemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok korkunçdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık çağ alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere dideükebilir lakin puro çıdam ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra aynasız çevirip sebebiyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma mesleklemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara karınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin tekrar yakma mesele teşkil etmez. Fakat ülke inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şpeş olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile huzurlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında köken mesele zeminın ilgisiz değil lüks har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza zeminı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak nasıl sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl sonuçsuz geçirmedikleri karınin başka rakiplerine büyük ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post